Jag är inte kund än. Hur skapar jag ett konto?

Telefon / Smartphone

För att skapa ett konto, besök vår webbplats www.newfaithnetwork.com. Klicka på de tre strecken längst upp till vänster för att öppna menyn. Klicka sedan på den röda "Registrera" -knappen. Slutför din registrering med följande steg:

Steg 1: Ange en giltig e-postadress och fyll i önskat lösenord. Du kan också registrera dig med ditt Facebook-konto.

Steg 2: Välj ett månads- eller årsabonnemang. Har du en kupong eller kampanjkod? Då aktiverar du den här. Klicka på "Nästa steg".

Steg 3: Klicka på "Kontrollera dina betalningsuppgifter".

Steg 4: Välj din betalningsmetod och ange dina betalningsuppgifter för att använda den 14-dagars kostnadsfria provperioden. För att kontrollera dina betalningsuppgifter kommer vi debitera 42 öre från ditt konto.

Steg 5: Därefter skickar vi en bekräftelselänk till angiven e-postadress. Klicka på länken för att aktivera ditt konto.

OBS! Du kan inte skapa ett konto via appen.

PC

För att skapa ett konto, gå till vår webbplats www.newfaithnetwork.com och klicka på den röda "Registrera" -knappen längst upp till höger.

Steg 1: Ange en giltig e-postadress och fyll i önskat lösenord. Du kan också registrera dig med ditt Facebook-konto.

Steg 2: Välj ett månads- eller årsabonnemang. Har du en kupong eller kampanjkod? Då aktiverar du den här. Klicka på "Nästa steg".

Steg 3: Klicka på "Kontrollera dina betalningsuppgifter".

Steg 4: Välj din betalningsmetod och ange dina betalningsuppgifter för att använda den 14-dagars kostnadsfria provperioden. För att kontrollera dina betalningsuppgifter kommer vi debitera 42 öre från ditt konto.

Steg 5: Därefter skickar vi en bekräftelselänk till angiven e-postadress. Klicka på länken för att aktivera ditt konto.

Du hittar ditt konto genom att klicka på "Profil" längst upp till höger på sidan.

Har du inte fått något e-postmeddelande? Kanske hamnade e-postmeddelandet i din skräppost. Du kan då ange att e-postmeddelandet inte är skräppost och / eller lägga till e-postadressen (noreply@newfaithnetwork.com) i din kontaktlista.

Hittar du inte meddelandet i skräpposten? Då kan du begära en ny aktiveringslänk via din profilsida.

Fungerar det inte? Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss genom att klicka på kuvertet nere till höger.