Varför fungerar inte min ChromeCast i anslutning med min iPhone eller surfplatta?

Det går endast att se på New Faith Networks videos på en iPhone eller iPad om man har NFN-appen. Tyvärr fungerar det inte att använda din ChromeCast i anslutning till en Google Chrome-webbläsare på din iPhone eller iPad. Den här länken tar dig till NFN-appen:  Den här appen kan laddas hem här i ISO Store.