Ik kan alleen met mijn creditcard betalen!

Wat ontzettend leuk dat je lid wil worden bij ons! Wij bieden meerdere manieren van betaling aan. In België kan je een proefabonnement afsluiten middels BanContact en jouw Creditcard. In Nederland kan je een proefabonnement afsluiten middels iDeal en Creditcard.

Zie je nou één van deze opties niet staan, dan hebben we een aantal oplossingen.

Oplossing 1

- Probeer even te kijken of je een abonnement af kan sluiten via je laptop, en via Google Chrome.

- Lukt het juist niet op de laptop? Probeer het dan eens via de browser van je Smartphone of tablet!

- Lukt dat ook niet? Dan weten we zeker dat het op te lossen is door het even via het mobiele internet van je telefoon te doen. Dus, zet je WiFi even uit!

Oplossing 2

- Mogelijk heb je een AdBlocker aan staan, of een 'surf-bescherming'. Zou je deze even uit kunnen zetten? Dat zou direct kunnen helpen!

Maar waarom je hem dan uit moet zetten? Een beveiligde internet verbinding is zo veilig dat wij niet kunnen zien in welk land je bent, waardoor wij niet kunnen kiezen of je BanContact of iDeal kan gebruiken! Omdat iDeal niet in België werkt, en BanContact niet in Nederland! Dit staat zo om verwarring te voorkomen.

Deze oplossingen zijn alleen voor nu, en we kunnen je verzekeren dat het werkt! We zijn aan het kijken naar een permanente oplossing hiervoor, welke geen verwarring veroorzaakt.