Waar is mijn Facebook login gebleven?

Het is niet meer mogelijk om een account aan te maken via Facebook. Log jij nog in via Facebook, dan kun je je Facebook registratie omzetten naar een e-mailadres en wachtwoord. Dit doe je als volgt:

1. Stel eerst vast wat je Facebook e-mailadres is. Weet je dit al? Ga dan naar stap 3
2. Je Facebook emailadres kun je terugvinden in je profiel op de website/in de app
3. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ op de volgende webpagina: www.newfaithnetwork.com/login
4. Voer je e-mail adres in en ga verder
5. Creëer een nieuw wachtwoord via de link die je via e-mail hebt ontvangen

Je kunt nu met je e-mailadres en je wachtwoord inloggen in de app!

Lukt het niet? Neem dan contact op met onze klantenservice door op de rode envelop rechtsonderaan deze pagina te klikken.