Abonnementsvorm wijzigen

Wil je overstappen op een ander abonnement? Log in op www.newfaithnetwork.com en ga naar je profiel. Klik bij 'Lidmaatschap' op de knop 'Wijzigen'. Je kunt nu overstappen op een ander abonnement.

Heb je een jaarabonnement? Dan gaat je nieuwe maandabonnement in nadat je jaarabonnement is afgelopen.

Lukt het niet? We helpen je graag! Neem contact met ons op door op het envelop rechts onderin te klikken.