Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Gegevens wijzigen:

Je gegevens kun je wijzigen op de pagina met je Persoonlijke gegevens.

Tablet/Smartphone:

1. Klik links bovenin op het vierkantje met drie streepjes.

2. Klik op het poppetje en kies voor de optie 'Profiel'

3. Je kunt nu bij je 'Persoonlijke gegevens'  klikken op 'Wijzigen' om je voor- en achternaam te veranderen.

4. Scroll verder naar beneden. Je kunt bij 'Wachtwoord' klikken op 'Wijzigen' om je wachtwoord te veranderen.

PC:

1. Klik rechtsboven op het poppetje.

2. Linksboven staan je 'Persoonlijke gegevens'. Je kunt klikken op 'Wijzigen' om je voor- en achternaam te veranderen.

3. Je kunt bij 'Wachtwoord' klikken op 'Wijzigen' om je wachtwoord te veranderen. Klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Wachtwoord vergeten:

Je kunt je wachtwoord wijzigen bij je profiel instellingen. Je profiel instellingen vind je rechts bovenin. Ben je jouw wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuwe wachtwoord aan door in het Inlogscherm te klikken op ‘Wachtwoord vergeten’.

Opzeggen of pauzeren:

Wil je opzeggen of je account pauzeren? Ga dan naar Hoe beëindig of pauzeer ik mijn abonnement?

Het is niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen. Is je e-mailadres verkeerd ingevuld? Neem dan contact op met de klantenservice via het rode envelop, rechts onderin op de supportpagina.