Hoe beëindig ik mijn abonnement?

Wat jammer dat je jouw abonnement wilt opzeggen! Wist je trouwens dat, als je bijvoorbeeld tijdelijk niet in de gelegenheid bent om onze films en series te kijken, je jouw abonnement ook kan pauzeren?

Let op! Je kan je abonnement niet via de app stopzetten.

Om jouw abonnement op te zeggen volg je de volgende stappen:

1. Log in via onze website (dus niet via de app): www.newfaithnetwork.com/login
  2. Klik op het icoontje met jouw lettersrechts bovenin het scherm. Vervolgens opent zich hier een menu. Klik op:.

3. Ga naar ‘Lidmaatschap’ en klik hier op 'Wijzigen'.
  4. Klik vervolgens op 'Abonnement opzeggen' > 'Opzeggen' > 'Ik wil opzeggen'.

Wanneer het abonnement succesvol is beëindigd, zal dit staan aangegeven onder het kopje "Lidmaatschap". Ook ontvang je een e-mail ter bevestiging van jouw opzegging. Deze e-mail kan in jouw spam-box belanden.

Hulp nodig of geen bevestiging ontvangen? Neem contact met ons op door op de envelop rechtsonder te klikken.