Hoe download ik de New Faith Network App?

New Faith Network is op veel apparaten beschikbaar en afhankelijk van het type apparaat kan je onze New Faith Network app downloaden.

Downloaden van de New Faith Network app op smartphones en tablets

New Faith Network kan worden gedownload via de app store van je apparaat. Om New Faith Network te installeren, volg je de onderstaande link voor uw apparaat vanaf uw smartphone of tablet.

Download NFN in de App Store

Download NFN in de (Google) Play Store

Tip: Nadat je de NFN app hebt gedownload, zet dan de automatische updates aan op je smartphone. Hierdoor zul je altijd de nieuwste versie van de app hebben.

New Faith Network op computers gebruiken

New Faith Network is toegankelijk via uw internetbrowser. Dit kan door naar www.newfaithnetwork.com te gaan en in te loggen of een nieuw account aan te maken.

New Faith Network gebruiken op andere apparaten

New Faith Network heeft nog geen app voor streaming mediaspelers, gameconsoles, settopboxen of Blu-ray-spelers. Hierdoor werkt New Faith Network niet op deze apparaten. Echter kan je ons aanbod door middel van een Google Chromecast of Apple TV wel bekijken op je TV. Daarnaast komt onze Smart TV App er binnenkort aan!