Hoe kan ik de ondertiteling aan- en uitzetten?

Bij New Faith Network kun je ondertiteling aan- en uitzetten bij elke buitenlandse film of serie. Om de ondertiteling aan of uit te zetten, volg je de volgende stappen:

1. Start de film of serie die je wil kijken.

2. Rechts onderin het videoscherm staan enkele knoppen. Klik op de linker knop, welke eruitziet als een spreekballon. Er verschijnt een menu.

3. Selecteer in het menu de gewenste ondertiteling. Selecteer 'off' wanneer je zonder ondertiteling wenst te kijken.