Når og hvordan trekkes pengene?

Med et månedlig abonnement trekkes betalingen din for abonnementet hos New Faith Network månedlig fra kontoen din direkte. Den første betalingen skjer 14 dager etter at du har tegnet abonnementet ditt hos New Faith Network.

Betalingen skjer via Adyen betalingstjeneste. Betalingene vises på kontoutskriften, og ser slik ut:

ADYEN N.V.

Beskrivelse: New Faith Network

SEPA Gjeldsinnsamling kontinuerlig

IBAN-nummeret vårt NLxx ABNA xxxx 3125 09

Hvis pengene ikke kan belastes grunnet for eksempel utilstrekkelig saldo, vil du bli varslet om dette på e-postadressen du er registrert hos oss med.