Hvordan setter jeg abonnementet på pause eller avslutter det?

Ønsker du å kansellere abonnementet ditt hos New Faith Network? Det er leit å høre at du ønsker å avslutte abonnementet. Hvis du har spørsmål eller klager om abonnementet ditt, kan du alltid kontakte vår Kundeservice. Vi hjelper deg gjerne.

Du kan alltid velge å sette abonnementet ditt på pause, for eksempel dersom du ikke kan se på New Faith Network en periode. Du kan begynne det igjen når det måtte passe deg.

Nettbrett / smarttelefon

Trinn 1: Logg deg på kontoen din ved å klikke på menyen øverst til venstre. Hvis du allerede er logget inn, fortsett til trinn 2.

Trinn 2: Øverst til venstre, klikk på 'Konto'.

Trinn 3: I 'konto', vil du se medlemskapsdetaljene dine. Nederst vil du se alternativet 'Endre'.

Trinn 4: Klikk på "Endre".

Trinn 5: Klikk på 'Avbryt abonnement'.

Trinn 6: Du har nå muligheten til å kansellere eller sette abonnementet på pause. For å kansellere abonnementet ditt, fortsett til trinn 10.

Trinn 7: Velg 'Pause'.

Trinn 8: Velg en dato og fortsett. Vær oppmerksom på at du bare kan sette ditt abonement på pause maks 60 dager.

Trinn 9: Du har satt abonnementet ditt på pause. Ser deg igjen snart!

Trinn 10: Velg 'Avbryt'. Vi sender en bekreftelsesmail til din registrerte e-postadresse.

Trinn 11: Du har kansellert abonnementet ditt hos New Faith Network.

PC

Trinn 1: Logg inn på kontoen din ved å klikke på 'Logg inn' øverst til høyre. Hvis du allerede er logget inn, fortsett til trinn 2.

Trinn 2: Øverst til høyre, klikk på 'Konto'.

Trinn 3: I 'konto', vil du se dine medlemskapsdetaljer. Øverst til høyre ser du alternativet 'Endre'.

Trinn 4: Klikk på "Endre".

Trinn 5: Klikk på 'Avbryt abonnement'.

Trinn 6: Du har nå muligheten til å kansellere eller sette abonnementet på pause. For å kansellere abonnementet ditt, fortsett til trinn 10.

Trinn 7: Velg 'Pause'.

Trinn 8: Velg en dato og fortsett.

Trinn 9: Du har satt abonnementet ditt på pause. Ser deg igjen snart!

Trinn 10: Velg 'Avbryt'. Vi sender en bekreftelsesmail til din registrerte e-postadresse.

Trinn 11: Du har kansellert abonnementet ditt hos New Faith Network.

Det er ditt eget ansvar å si opp abonnementet ditt i tide. Følg disse trinnene for å kansellere abonnementet.

Er det noe som ikke fungerer? Vi hjelper gjerne! Kontakt oss ved å klikke på konvolutten nederst til høyre.