Jeg har en kupong eller kampanjekode

Så hyggelig at du har en kupong eller kampanjekode, det er to måter du kan angi koden på:

Jeg har en kupong eller kampanjekode og et abonnement;

Jeg har en kupong eller kampanjekode, men ikke et abonnement;

Jeg har en kupong eller kampanjekode og et abonnement

Trinn 1: Gå til profilen din

Trinn 2: Klikk på "Jeg har en kupong" under abonnementsinformasjonen.

Trinn 3: Skriv inn koden og trykk enter.

Du har angitt koden.

Jeg har en kupong eller kampanjekode, men ikke noe abonnement.

Trinn 1: Gå til www.newfaithnetwork.com og klikk "Registrer" øverst til høyre.

Trinn 2: Angi en gyldig e-postadresse og passord.

Trinn 3: Klikk på "Fortsett"

Trinn 4: Velg abonnementet du ønsker. Abonnementet du velger, avhenger av kupongen eller kampanjekoden du har. Koden fungerer ikke hvis du klikker på feil abonnementstype.

Trinn 5: Skriv inn kupongen eller kampanjekoden

Trinn 5: Klikk på "Fortsett"

Trinn 6: Klikk på 'Kontroller betalingsdetaljene dine';

Trinn 7: Velg betalingsmåte og skriv inn betalingsinformasjonen. Vi trekker 40 øre fra kontoen din for bekreftelse.

Trinn 8: Du har startet et abonnement. Du kan nå se New Faith Network gratis i en måned eller år, dette inkluderer 14 dagers gratis prøveversjon.

Kos deg med å se!